Anmeldelser Stort og smått Underholdning

TV-Serie anbefalinger for høstmørket

Siden det er vinter, og kalde dager har du kanskje ikke noe spesielt og gjøre. Her er det noen TV-serier du kan kose deg med.

Jane the virgin:

Jane the VirginHvis du er glad i såpeoperaer med masse drama, men fortsatt kan få deg til å le? Er dette noe for deg. Serien går ut på en jente som heter Jane som hadde planlagt fremtiden sin nøye og perfekt. Men på grunn av en ting blir alt forandret, og masse drama oppstår.. Dette er en veldig bra og spenningsfylt serie. Personlig er vi veldig hekta.

Game of thrones: 

screen-shot-2016-12-06-at-16-34-55Denne serien er en gripende serie. Hvis du liker action og fantasy, er dette noe for deg. Serien går ut på drager, mange riker og konger. Man bli dratt inn i serien, og klarer ikke å stoppe. Vi elsker denne serien fordi den er for både gutter og jenter.

 

 

Breaking bad:

screen-shot-2016-12-06-at-16-35-03Er du glad i spenningsfylte og triste øyeblikk? Da passer dette perfekt for deg. Serien er veldig populær, og blant annet en av USA’s mest sette TV-serier. Serien handler om en mann som prøver å forsørge familien sin, men det kommer mange nedturer på veien og mye går galt. Du kommer til å elske dette.

Pretty little liars:

 screen-shot-2016-12-06-at-16-35-13

Dette er en kjærlighets, spenningsfylt og actionrik serie. Passer perfekt for overnattigne dine. Dette er en tv serie som kommer til å få deg sjokkert , redd og glad. Dette er en all time favorite..

The vampire diaries:

screen-shot-2016-12-06-at-16-35-23The vampire diaries er en hektene, spenningsfylt og gripende serie. Denne passer også perfekt for jentekveldene dine. I serien er det mye opp og nedturer, og den er veldig gripende. Serien går ut på en at den ene jenta i vennegjengen sporløst forsvinner, og dette fører til mye drama.

 

 

Skrevet av: Anna