Nyheter Underholdning

PARADISE MAYOO TATT I NARKOTIKASAK

I juli var “paradise Mayoo” med i en bilulykke. På julaften ble han satt i varetekt sammen med sine to brødre for grov narkotikaforbrytelse. Strafferammen på siktelsen er 21 år i fengsel. Han nektet straffeskyld sammen med sin yngste lillebror. Den mellomste broren derimot nektet ikke for tiltalen. Etter dette skjedde har folk forandret litt på det kjente sitatet hans, «Livet er et lære, man må alltid lære» til «Livet er et lære, helt til man blir fengslet.

– Han nekter straffeskyld, og han håper at relasjonene han har ute ikke blir skadelidende som følge av 3dette, sier 26-åringens forsvarer, Inam Ghous Ali, til VG.

Skrevet av Lea

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/krim/paradise-mayoo-siktet-i-grov-narkotikasak-fengslet-paa-julaften/a/23890195/