Anmeldelser Fast spalte Underholdning

Bok og Filmanmeldelse uke 4

Bok og filmanmeldelser

Alt lyset man ikke ser:

Alt lyset man ikke ser er en bok der handlingen skjer under 2 verdenskrig. I denne boka er hovedpersonene Marie-Laure fra Frankrike og Werner fra Tyskland. Marie-Laure en en fransk jente som er blind og bor sammen med faren sin i Paris som er låsesmed på Naturhistorisk museum. Han har fått et oppdrag å skjule en verdifull edelsten som kalles Flammehavet. Werner er en tysk gutt som bodde på et barnehjem sammen søsteren sin, der han finner ut at han er veldig god med tekniske ting. Etter hvert når Werner blir eldre får han et oppdrag der han skal spore noen mystiske radiosignal som fører til Saint-Malo der Marie-Laure skjuler seg . Denne boken er veldig bra og hjerteskjærende. Boken er en dramatisk og episk novelle.

Jeg gir denne boka en sterk 4

 

Manchester by the Sea:

Manchester by the Sea er virkelig en film som man kan gråte av. Denne filmen handler om mann som har veldig vanskelig med seg selv og har opplevd veldig uheldige og grusomme ting. Denne filmen handler og om gutten, til broren hans som akkurat har gått bort. Etter dette forferdelige som kjede må denne mannen passe på ungdomsønnen til broren. De kommer tettere og tetter og vi får høre mer og mer om hva som skjedde med denne mannen og hvorfor han ikke greier og leve med seg selv. Vi får se noen triste og harde scener i denne filmen som virkelig får tårene til og renne. Jeg syntes denne filmen var veldig bra men litt kjedelig til tide men jeg gir den en absolutt en 5

Laget av Solveig Og Eline 8f