Valentinsdag

Hallo skitne kloner kontrollert av kapitalistene.

Som dere kanskje vet er det valentinsdag, og jeg vil bruke denne artikkelen for å fortelle dere om hvordan denne dagen er no oppskrytt.

Først må vi finne ut hva bakgrunnen til valentinsdagen er.

Flere kristne martyrer ble kalt Valentine, etter de døde. Som en hyllest til disse helgene ble den fjortende februar gjort om til en hellig dag. Valentinsdagen ble dedikert til Valentine av Roma og Valentine av Terni. Sankt Valentine av Terni ble drept av keiser Aurelianus.  Han levde på 200-tallet, et århundre hvor det mest romantiske man kunne gøre mot en annen person var å ikke smitte den andre med en dødelig sykdom som man ikke kunne fikse med medisin, eller å ikke selge den andres familiemedlemmer inn til slaveri. Sankt Valentine ble halshugd den fjortende februar 273.

Romantisk.

Det er slutten på fortellingen.

I dette grådige kapitalistiske samfunn hvor denne dagen er feiret som en dag hvor alle burde kjøpe, kjøpe og kjøpe for den du elsker mest. Jeg skjønner ikke denne ideen om at det mest romantiske er å bruke penger. Penger er bare noe mennesker har lagd, og satt verdi på. Dette er ekstremt idiotisk spør du meg, spesielt når du kan halshugge noen for den du elsker mest.

Valentinsdagen har aldri hatt ekte kjærlighet i seg. I fortiden har det bare vært om vold, nåtiden er det bare om penger. La oss håpe at fremtiden fokuserer på noe mer ekte, noe som er basert på følelser. Noe som et oppmøte hos Unge Høyre. Neida, jeg tuller med dere, jeg mente det Norske Kommunistpartiet.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.