TOP 5 LIVE – BESTE ALBUM 2016

Det er 2017, og hvis du tenker deg om så har 2016 vært fylt med masse oppe og nedturer for alle sammen, men det vi skal snakke om er musikk. Musikken i 2016 har variert og vært forskjellig fra artist til artist. Noen skrev om sitt livs kjærlighet mens andre skrev om livet sitt. La oss ta en titt på 2016; beste album.

1.LEMONADE – BEYONCE

Beyonce lanserte sitt sjette album 23 april 2016, kalt ¨Lemonade¨. Albumet varer i 45 minutter og 49 sekunder. Sjangeren er R&B og har 12 sanger, pluss en film men da må du kjøpe hele albumet på iTunes.Lemonade debuterte som nummer 1 på Billboard 200 og solgte 485.000 eksemplarer i sin første uke! Wow, det er ganske sykt å tenke på! Min favoritt sang fra dette albumet er: Formation! 

2. The Life of Pablo – Kanye West

The Life of Pablo er det syvende albumet Kanye West har lansert. Dette albumet kom ut 14. Februar 2016 og varer i 66 minutter og 39 sekunder. Sjangeren er Hip Hop og har 20 sanger. En av mine favoritt sanger fra albumet er; Famous; som ble lansert 1. April 2016

3. Blonde – Frank Ocean.

Blonde er det andre studioalbumet laget av den amerikanske låtskriveren Frank
Ocean. Albumet ble gitt ut 20 August 2016 som en tidsbestemt eksklusivt på iTunes Store og Apple Music. Albumet varer i en time og 8 sekunder og har 17 sanger. Albumet debuterte som nummer en i flere land blant annet Amerika og Storbrita
nnia og en uke etter lanseringen, solgte den 232,000 eksemplarer. Sprøtt!! Min favoritt sang fra dette albumet…. det er veldig vanskelig fordi jeg elsker Frank Ocean!!! men jeg anbefaler: Solo, Pink + White og Nikes.

4. Views – Drake

Views er det fjerde studioalbumet til den kanadiske rapperen, Drake. Albumet ble gitt ut 29. April og varer I 81 minutter og 15 sekunder. Han har 20 sanger på albumet og spillte inn sangen på et helt år. Albumet solgte over 1.61 millioner eksemplarer. Views var nominert for «album of the year» og «best rap album» på d
et årlige Grammy Awards.

Jeg er en kjempestor fan av Drake så jeg elsker alle sangene hans fra alle album han har laget, men dette albumet er mer om livet hans og alt han har gått igjennom, litt det samme som Frank Ocean’s ¨Blonde¨

5. ANTI – Rihanna

ANTI er det åttende studioalbumet til den barbadiske artisten Rihanna, albumet  ble gitt ut 29.januar 2016. Albumet har 13 sanger (16, hvis du kjøper deluxe) og varer I 43 minutter og 49 sekunder. Albumet nådde nummer 1 på Billboard 200 I
amerika.

Min favoritt sang fra Albumet er: Needed me og Love on the Brain.

Dette var min top 5 live: beste album 2016!

Skrevet av Medina

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.