Bok og filmanmeldelse-Uke 18

Bok og filmanmeldelse-Uke 18

 

A court of thorns and roses:

A court of thorns and roses handler om jegeren Feyre, en dag når hun er ute og jakter for å redde sin sultende familie klarer hun og drepe en gigantisk ulv. Men det Feyre ikke vet er at ulven er en alv og det har sin pris og drepe magiske skapninger. Feyre for valget å dø eller leve resten av livet sitt blant de fryktede alvene. Men hva er det egentlig som dreper så mange alver og hvem er den fryktede Dronningen. Jeg elsket denne boken og leste den andre i serien rett etter den. Den var både spennende, romantisk, morsom bra skrevet og full av action. Forfatteren klarte å gjøre vært kapitel mer spennende enn det forrige og når jeg kom til slutten var jeg så sjokkert av den store plot twisten. Fordi den var så fantastisk gir jeg den terningkast 6.

Skam sesong 4:

Den 4. sesongen i skam handler om Sana og hvordan det er vanskelig for henne og blande hverdagen som tenåring og russ med det at hun er muslim. Serien tar opp mange viktige temaer som hvordan det er å være en frittenkende muslimsk jente i Norge i dag og hvordan det er vanskelig å takle alle fordommene du får sendt mot deg. Jeg syntes Skam er både morsomt, interessant o
g fult av drama og elsker serien på grunn av alt det spennende som skjer. Det er derfor jeg gir den terningkast 5.

Skrevet av Solveig og Eline

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.