Sport

Kort fakta om avsluttende runder i Champions League

Det er mai og årets Champions League går mot slutten. I semifinalenes første runde spilles 2. og 3. mai og andre runde spilles 9. og 10. mai. I den ene semifinalen møter overraskelseslaget Monaco, som kan ta The Double (hjemlig liga og kontinental cup), forsvarsmaskinen Juventus, mens laget med flest CL titler gjennom historien, Real Madrid (som også kan ta The Double), møter lillebror i byen, Atletico Madrid. De fleste tror at finalen blir mellom Juventus og Real Madrid, og mange tror at dette er Juve’s år.

Uten Barca og Bayern er dette på mange måter en mye mer spennende avsluttning på CL enn det ofte har vært tidligere. Med et ungt, spilleglad lag som var nede i fransk 2. divisjon så sent som i 2013 og outsiderene Juventus og Atletico er årets semifinalister mye mer overraskende enn fjorårets avsluttende runder.

Fotballverdenen gleder seg!

skrevet av Jacob S-H