Anbefalt Anmeldelser Stort og smått Underholdning

Barndomsminner-Serier

Alle har sine barndomsminner.  Mange av dem er for eksempel tv-programmer eller filmer.  Nå skal jeg bringe tilbake noe av deres barndomsminner:

Krem Nasjonal:  Krem Nasjonal var et norsk barneprogram som gikk på Nrk Super fra 2009-2010. Programmet var for barn fra 8-12 år. Dette er i hvert fall et program som minner fram mange minner for meg,

MIA: MIA er et program mange har følgt med på gjennom årene. MIA var datidens Jenter/Skam. MIA var et jente drama som handlet om vennskap og kjærlighet. MIA begynte i 2010. Dette programmet bringer fram minner.

H2O: H2O handler om tre jenter som finner en mystisk hule, der det er et vann som får dem til og bli havfruer og få magiske krefter. I denne serien er det mye drama med vennskap og kjærlighet.

M.I. High: M.I. High er en serie som handler om tre personer som går på en ungdomskolen. Disse tre personene er spioner og får mange kule og spennende oppdrag. DEnne serien er helt klart en av de seriene jeg har sett mest på og den bringer fram mange minner.

AF1: AF1 er helt klart en av de mest populære seriene. AF1 bringer fram så mange minner og den har nesten alle sett. AF1 handler om Lisa som er veldig flink ballettdanser. Men Lisa er lei av ballet, hun har lyst til og være med på noe kulere.

Superkviss: Seriøst alle må huske det her, superkviss var et spørreprogram som nesten alle ville være med på. Superkviss bringer fram mange minner til at man satt og så imens man selv prøvde og gjette. Dette var et av favorittprogrammene mine for lenge siden.

Alle har barndomsminner, gode og dårlige. Og veldig mange har minner fra tv-programmer. Her er noen av våre favoritter.

Laget av Solveig og Eline