Fortnite Anmeldelse

Fortnite er et nytt actionbasert animasjons skytespill. Det ble sluppet ut 25 juli som et beta spill. Hele spillet er ikke enda ute og kommer sannsynligvis ute i 2018. Fortnite er gratis og finnes på playstation 4, x-box one og pc. Det finnes to gamemodes i fortnite. Den ene gamemoden er gratis og er mest populær, derfor skal vi snakke om den. Man kan være på lag alene, men man kan også være på lag med venner. I hvert spill er det 100 stykker, man starter oppe i en flyvende buss over en øy. Du kan hoppe når som helst og du har fallskjerm. Etter du har landa må du finne våpen, ammo og materialer. Med materialer kan man bygge hus, slott og hele byer hvis du er god nok. Du må skyte andre spillere så det blir færre folk igjen. Du kan spille solo som er at det er ingen lag. Du kan spille duo som er at det er to på hvert lag. Du kan spille squad som er at det er fire på et lag. Alle har et kart og etter alle har landa kommer det en ring på kartet du må løpe inn i før stormen kommer etter deg. I starten skader stormen deg et og et liv men hvis du har vært inni stormen for lenge kan den begynne og skade opp til 2 og 3. For å vinne må du være igjen til slutt etter at alle har blitt drept.

Spillet anbefales for 12+ år. Jeg synes 9+ år fordi det er ikke noe blod og man må bygge for å vinne. For å se gameplay trykk her.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.