Anmeldelser

Norges morsomste humorprogram!

Hva er Underholdningsavdelingen?

30.oktober 2017 sparket de fem hysteriske komikerne sesong fire av Underholdningsavdelingen i gang. Etter ett års pause siden sesong tre, var gjengen tilbake igjen. Denne gangen med nye og forbedrede sketsjer og parodier. Programmene sendes ikke live, men de har høye seer treff på NRK. Underholdningsavdelingen går ut på at Christian Mikkelsen, Kristine Riis, Martin Beyer-Olsen, Silje Torp og Christian Skolmen lager morsomme innslag som virkelig treffer oss i Norge rett i hjertet. De kan for eksempel herme etter kjente personer, eller kjente TV show som Skavlan, og Lindmo. De lager også helt originale innslag som for eksempel verdens minste kommentator box. Dette innslaget går ut på at Christian og Martin setter seg i en veldig liten box, og kommenterer folk som går forbi. De kommenterer akkurat som om de hadde vært kommentatorer under VM i Kappgang.

Hva er så bra med sesong fire?

Her har du fem ting som gjør sesong fire av Underholdningsavdelingen bedre enn de andre:

  1. Kamera teamet har begynt å filme på bakrommet og når de øver. Dette gir seerne et lite innblikk i livet til komikerne og hvordan det er å jobbe på et slikt show.
  2. Hver uke har de fem skuespillerne med seg en gjest. Det medfører variasjon i humoren, og ingen show blir like.
  3. Det er nå dobbelt så mange i teamet som skriver vitsene enn før. Det gjør at standarden på humoren er mye høyere.
  4. De som deltar i showet nå er ikke de samme som forrige sesong, og jeg mener at de som er med i denne sesongen er mye morsommere enn de i den forrige.
  5. NRK har nå gjort det gratis å komme å se på showet live! Jeg har allerede booket tid, og det burde du også!

Hvorfor er Underholdningsavdelingen morsommere enn andre norske humorprogram? 

Jeg mener Underholdningsavdelingen er Norges morsomste humorprogram fordi vitsene er lette å forstå. Med dette mener jeg at du ikke må være oppdatert på nyheter, eller kjendiser eller noe sånt. Vitsene er morsomme uansett. Skuespillerne er villige til å gjøre hva som helst for showet, og man får en vibe av at de liker det de gjør. Humoren passer for alle uansett om du liker tørr, grov eller bare er et barn. Det kommer ut nye episoder hver uke, og det gjør at man alltid har noe å se på. Dessuten er vitsene også ville og kreative slik at man ikke blir lei. Hvis jeg hadde fått 50 øre hver gang jeg lo mens jeg så på Underholdningsavdelingen ville jeg vært rik.

Vil du se litt av Underholdningsavdelingen?

https://tv.nrk.no/serie/underholdningsavdelingen/MUHH39000116/sesong-4/episode-1

Gå inn der da vel!

 

About the author

Philip Melchior

Elev på fagerborg. Går i 8ende klasse. Medier og komunikasjon.