Er Lil Miquela ekte?

Lil Miquela er en «instagramer»  som har over 470 tusen følgere på instagram https://www.instagram.com/lilmiquela/.

Hun får mye oppmerksomhet på grunn av hvordan hun ser ut, og bildene hun legger ut forvirrer folk. Mange ser ut til å ikke vite om hun er en ekte person eller en robot/dukke, men mange tror også at kroppen hennes er ekte og fjeset hennes er redigert på bildene hennes. Folk finner også bilder av mange folk som ligner på Lil Miquela og sammenligner dem med henne, som for eksempel instagrameren Emily Bador. Lil Miquela har laget en sang, og mange tror stemmen i sangen er ekte men veldig autotuned. Så nå har mange stilt seg spørsmålet er Lil Miquela ekte? 

Youtuberen Shane Dawson er en av de. Han har lagd et par videoer om den så kalte Lil Miquela, og det ser ut til å fasinere folk. Shane har også sendt en melding til Miguela, der han spurte om han kunne få gjøre et intervju med hun. Lil Miquela svarte at hun gjerne ville gjøre intervjuet, men at hun først ville bli ferdig med sangen  (dette er før sangen kom ut)  Da sangen kom ut prøvde Shane å ta kontakt med henne, men uten hell. Nå lurer folk på hvor hun er blitt av. Men det største spørsmålet er. Er hun ekte eller ikke, hva tror du?

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.