Karpe Diem, Arif og Unge ferrari nå ute med nytt album

Karpe Diem, Arif og unge ferrari er nå ute med et nytt album som heter MARS. Fredag 12 Januar kom de med albumet som har fire sanger i seg. De fire artistene har skapt mye spenning rundt det nye albumet sitt på sosiale medier. Ingen visste hvor mange sanger de kom til å ha i albumet sitt. Albumet er blitt tatt godt imot av kritikerne og det har fått helt greie anmeldelser. Artistene har brukt ganske lang tid på å lage sangene og noen av de har hatt små konflikter mellom seg mens de har lagd sangene. MARS står for Magdi Arif Raggen Stig. De fire nye sangene heter:

Jeg Bruker Ikke Kondom. Trykk her for å høre.

Jeg Gråter Tårer I En Mansion. Trykk her for å høre.

Jeg Er Lei Meg. Trykk her for å høre.

Jeg Føler Meg Som Thsawe. Trykk her for å høre.

 

Hvis jeg må anmelde sangene ville jeg anmeldt de sånn:

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.