TEMADAGER PÅ FAGERBORG

I uke 7 har elvrådet bestemt seg for å arrangere temadager hvor alle skal kle seg ut. Temaene er pysjamas, hippie og til slutt men ikke minst meme. Vi starter det hele på tirsdag hvor alle skal komme kledd i pysjamamas på skolen. På onsdag er det hippie dag hvor gangene vil blomstre med hippie kledde elever og for å slutte det hele skal vi ha meme dag. Hvor alle elver skal komme kledd som sin favoritt meme.

Temauken er selfølgelig frivilling men vi ønsker og håper at alle kommer kledd i kostyme. Hver dag vil også elevrådet kåret dagens beste kostyme som vil vinne en premie.

Det er ikke nødvening og bruke noen penger på kostymer for disse dagene. Gjerne bruk ting du finner hjemme. Ver kreavtiv og hvem vet kanskje du stikker av med seieren for dagens kostyme. Mange syntes det er vanskligst å finne kostymet deres for meme dagen på torsdag. Et tips er selfølgelig og bare søke på memes og finne et du vil kle deg ut som. Men det er ofte vanskelig og finne memes det er lett og kled seg ut som så et annet tips er å trykke her. Denne linken vil føre deg til en liten yt-video hvor du ser elever på en Amerikansk high school har kledd seg ut som når de hadde meme dag.

HER ER ENDA FLERE IDEER FOR MEME DAG

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.