The fall and rise of Logan.

I det siste har Logan Paul fått en del oppmerksomhet. En del er negativt. Det startet i starten av januar da Logan dro til en skog i Japan, som også er kjent som «Den japanske selvmords skogen».Han tok med seg kameraer og hele pakka, og dro inn i skogen. Logan fant en død mann hengende fra ett tre i skogen. Idiot da som han er (noen ganger), filmet han denne mannen og fortalte vitser som «Have you never seen a dead body before?». Etter det la han videoen ut på YouTube.

 

 

 

 

 

Han fikk mye hat for videoen. Så mye at han faktisk tok en 3 ukers pause fra YouTube. Da han kom tilbake i slutten av januar, hadde han en video der hvor han sa at han var lei seg for det han hadde gjort, og der han intervjuet en mann som hadde hadde ønsket å ta selvmord.

 

 

Etter bare 2 dager, lagde han en video der han tok døde rotter og taza dem. Det førte til at all reklame på Logans videoer ble blokkert inntil videre. Egentlig har han oppført seg som en idiot hele tiden (f.eks knuse tallerkener i gangen på ett hotell), men i det siste har det vært litt ekstremt.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.