Cuphead anmeldelse

Hvorfor er Cuphead populært?

Det veldig populære spillet Cuphead selger over 1 million kopier i sine første 2 uker. Cuphead har blitt en megasuksess med all oppmerksomheten den har fått på YouTube er dette nesten ingen overraskelse, men det som er imponerende er at de som lagde det er ikke et stort team men heller noen få personer som hadde en drøm om å lage et spill.

Hva er cuphead?

Cuphead er et plattform spill, litt som Mario bare at man kan skyte små hvite kuler fra fingrene sine. Cuphead er kjent for stilen til spillet, alt er tegnet for hånd og dette gir spillet en slags gammel Mikke mus følelse. Selv om spillet ser nydelig ut er det en ting som har gjort det populært, vanskeligheten. Spillet er ekstremt vanskelig og gir deg ingen pauser, når du er ferdig med hvordan du spiller er du slengt inn i verden av Cuphead. En spillkritiker hadde så mye trøbbel med å lære hvordan man spiller at han brukte 26 minutter på den enkleste delen av spillet, det er på det nivået.

Mine tanker om Cuphead

Jeg syntes Cuphead er et vanskelig men nydelig spill som ikke er for alle men de som liker det kommer til å ha det gøy, spillet er ikke enkelt men det er ikke meningen at det skal være enkelt heller.

Jeg gir Cuphead en 5/6

Cuphead

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.