Vær sjef over drømmene dine.

For å forstå prinsippet med å kontrollere drømmene sine må vi forstå hva klare drømmer er.  (På engelsk «Lucid Dreams») en klar drøm er at du drømmer og sover, men hjernen din er klar over at du drømmer. Når man vet at du drømmer kan noen mennesker bestemme og kontrollere hva som skjer i drømmen. Man kan både kontrollere hva man selv gjør og sier og andres handlinger og meninger.

Forskning viser at folk som har mange klare drømmer er mer kreative enn andre. Dessuten så er det slik at hvis du kan kontrollere drømmene dine an du også forhindre mareritt, og få mange flere netter med god søvn. Derfor er det veldig mange mennesker som i lang tid har prøvd å tvinge hjernen til å drømme klare drømmer. Dessverre er det ikke alle mennesker som kan ha slike drømmer. De aller fleste kan ha det, og nå skal du få de to mest effektive tipsene om hvordan du kan få hjernen til å ha klare drømmer:

-Drømmedagbok 

-Er jeg våken test

Dette er slik en drømmedagbok kan se ut.

En drømmedagbok er en bok der du noterer ned hva du drømmer hver natt. Da kan du etter for eksempel 10 netter markere de tingene som går igjen i drømmene dine med gul markør penn. På denne måte kan du forberede hjernen din på drømmer som du ofte har. Før du legger deg kan du si: «Neste gang jeg ser ________ skjønner jeg at jeg drømmer». Etter uttalelser fra klare drømmere og forskning om hjernen vår og søvn, virker dette til å være den mest effektive måten å fremkalle klare drømmer på.

 

Vaner eller avhengigheter følger ofte med oss inn i drømmene våre. Hvis du er en som for eksempel røyker, snuser eller harker flere ganger daglig, kan du ofte oppleve at du gjør disse tingene i drømmene dine. På denne måten kan vi også trene hjernen vår til å gjøre spesifikke ting i drømmene våre. Hvis du klarer å få det som en vane at hvert tiende minutt du er våken spør du deg selv: «Er jeg våken?» vil du også gjøre dette i drømmene dine. På denne måten innser du at du drømmer og igangsetter en klar drøm.

Det er et par måter å innse at du har en klar drøm, de vanligste er:

-At du ikke klarer å lese

-Ting som er HELT umulig

Mange som får klare drømmer mener at de ofte innser at de drømmer fordi de prøver å lese for eksempel et skilt. Et kort og enkelt ord som Stop kan plutselig bli et ord på titalls bokstaver i helt tilfeldig rekkefølge.

Noe annet som kan få deg til å innse at du drømmer er at du ser noe så umulig at det bare MÅ være en drøm. En verdenskjent «forsøkskanin» innenfor klare drømmere sier at den første gangen han fikk en slik drøm innså han det fordi han så en hund som gikk på to bein i smoking mens han snakket på telefonen. Det er jo bare HELT umulig!!!

Kilde for informasjonen brukt i denne teksten:

https://www.youtube.com/watch?v=vU14JY3x81A

Vil du se flere videoer om andre morsomme temaer?

Klikk her da vel!!

https://www.youtube.com/user/lifenoggin

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.