Konspirasjonsteorier – ekte eller falskt?

I det siste har jeg vært helt besatt av Konspirasjonsteorier, jeg har sett på mange videoer og lest mange artikler om mange forskjellige teorier. Husk alt jeg skriver er bare en teori, så jeg sier ikke at alt er ekte  Skriver bare det jeg har hørt!

Iphone gjør de gamle iphonene tregere når en ny kommer ut:

Mange merker at med engang en ny iphone kommer ut, så begynner deres eldre modell og funke tregere. Jeg meg selv har opplevd dette og måtte nylig kjøpe ny mobil på grunn av dette. Apple har faktisk innrømt til og gjøre eldre iphoner tregere for og gjøre batteriet bedre. Nå tenker mange Apple gjorde dette fordi de ble saksøkt for mye penger så de innrømte det men løy om grunnen til det. Mange tror at Apple gjør dette fordi så fort en ny iphone kommer ut så vil de at folk skal kjøpe den nye. Jeg tror sterkt på denne teorien fordi det er en bra teknikk men fortsatt så synes jeg det er dumt!

 

Var det Titanic som sank?

Ja jeg skjønner at denne mest sannsynlig hvis ikke er sant men den er veldig fascinerende. Så hele greien rundt denne konspirasjonen er at de som lagde Titanic hadde også en til båt med navn Olympics. Olympics skulle ta sin siste tur på samme tid som når Titanic skulle dra for første gang. Så det noen sier er at i stedet så byttet de sånn at Titanic aldri dro, men alle som skulle dra med Titanic dro med Olympics istede. Grunnen til at de gjorde dette var fordi at det var planlagt at båten skulle synke sånn at de skulle få forsikringa pengene, men de viste at de fikk mer penger for Titanic en Olympics men de ville ikke ødelegge Titanic, det de kunne var å late som om Olympics var Titanic. Planen dems var at alle skulle dø men det var noen få som overlevde. Derfor sier mange at politiet som hjalp de som lagde Titanic å sa at hvis de sa noe så skulle de få livs tid i fengsel. Bevis for dette er at en dykker på YouTube dykka ned til der «Titanic sank» men når han så på navne skiltet på var det en O og en P i skiltet men Titanic har ikke bokstaven O eller P i seg. Den andre tingen er at når en mann som overlevde når båten sank døde rett før han døde sa han «jeg var på Olympics» dette er ikke akkurat bevist men det er en mormor ting og tenke på.

Mandela efekt:

Noe annet som virkelig griper meg er Mandela effekten. Det er når mange husker noe, men nå er det forandra F.E.S mange husker at mikke mus hadde røde beltespenner men han hadde aldri det. Dette startet med at Mandela som satt i fengsel på 80 Tallet mange husker at han døde på på rundt denne tiden, men hvordan har det seg at han ikke døde før i 2013 da? Du kjenner kanskje til den kjente linjen fra starwars «Luke i am your father» han sa aldri det det har alltid vært «No, i am your father» mange tror at det finnes et parallelt univers.

Husk at alt jeg har sakt er bare teorier, jeg sier ikke at alt er ekte men sier heller ikke det ikke er det.

En stor inspirasjon var:

https://m.youtube.com/results?q=shane%20dawson&sm=3

Han har mange videoer om mange forskjellige konspirasjons teorier!

Skrevet av Aisha Hadji!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.