Hva skjedde med Hitler?

Hitler er et navn alle burde kjenne til, han som sto bak den forferdelige 2. verdenskrig som varte fra 1939-1945. Han er mest kjent for sitt store hat over jødene. På de 5 årene med krig klarte han å «utrydde» 6 millioner jøder som om de var skadedyr. Han lagde konsentrasjonsleirer der han gasset ned de fleste jødene. Barn, kvinner og menn som ble revet vekk fra hjemmene sine og separert fra hverandre.  Men etter de lange årene med krig vant den gode siden til slutt, men hvor ble det av han som sto bak alt dette? Det er det mange teorier om og her er to av dem.

 

Flyttet til en liten by i Brazil

Ifølge Simoni Renee sin bok ¨Hitler in Brazil- life and his death¨ skal Hitler ha bosatt seg i en liten by i Brazil kalt Mato Grosso. Der skal han levd frem til han ble 95 år. Det er blitt funnet et postkort som skal være avbildet av Hitler og kjæresten hans i 1982. Han skal ha kommet til den lille byen og brukt den mørkhudete kjæresten sin som et skjul for hvem han egentlig er, en nazist. Hitler kom til den lille byen med navnet Adolf Leipzig og ble kalt ¨Den gamle tyskeren¨av de som bodde der. Etternavnet han brukte skal være navnet på byen der beste kompisen hans kom fra. Forfatteren som også er journalist mener hun har bevis på dette.

 Bilde av Hitler og kjæresten i 1982, Mato Grosso

https://www.tv2.no/a/5890601/

 

Død i en bunker

Den mest kjente teorien om Hitler sin død er at han og hans kone, Eva Braun,tok selvmord i en bunker. Hitler og Eva hadde vært gift i under ett døgn når selvmordet skulle ha skjedd. Bunkeren ligger i Berlin og selvmordet skulle ha skjedd den 30. april i 1945. I 2011 slapp FBI en lang rapport om undersøkelsen av Hitler sitt selvmord. De hadde en teori at alt var iscenesatt. Det var levninger i bunkeren men det er aldri bevist at ett av dem var Hitler. Det sto i rapporten at Hitler og 50 andre familie medlemmer skal ha tatt en u-båt til Argentina og der skal Hitler ha bosatt seg. Flere mener de har observert Hitler etter 1945.

 Hitler og Eva Braun

https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/2Q8By/trodde-hitler-bloeffet-om-selvmord

Det er enda ikke kommet konkrete bevis på hvilken teori som er riktig, men det kommer stadige nye ledetråder og bevis.

Clara 8E

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.